No internet connection
  1. Home
  2. Issues

Facebook icon missing, on copy link

By Thomas Jensen @thomasjsn2019-05-21 10:26:25.901Z

The Facebook icon on the "copy link" dialog is missing. It's pointing back to my domain, which does not have this image.

https://uctrl.thomasjsn.now.sh/-/media/brands/facebook/flogo-HexRBG-Wht-58.png

should probably be

https://tyw-49f8.kxcdn.com/-/media/brands/facebook/flogo-HexRBG-Wht-58.png
  • 4 replies
  1. Progress
    with handling this problem
  2. KajMagnus @KajMagnus2019-05-21 12:45:32.778Z

    Ok, yes i see this over at your blog. I'll fix. Thanks for reporting.

    You're right in that the hostname address to the image is missing. (Details: I'm incorrectly using a relative URL (without origin), which the browser then prefixes with the address to the blog itself, instead of to the embedded comments server.)

    Currently you're using the comments-demo.talkyard.io demo site, that's why the other things get loaded from tyw-49f8.kxcdn.com. Later, with a real comments site, everything will instead be https://c1.ty-cdn.net.

    This fix will (most likely) appear in the next release, in about one or two weeks.

    1. @KajMagnus marked this topic as Planned 2019-05-21 12:45:42.002Z.
    2. KajMagnus @KajMagnus2019-06-09 12:31:59.992Z

      Fixed, marking as done. (If you want to have a look, here's a blog post with comments and the link button: https://www.kajmagnus.blog/new-embedded-comments )

      1. @KajMagnus marked this topic as Done 2019-06-09 12:32:05.259Z.